Мазур Наталя "Там, где живет любовь"
|
|
mazurnp | Дата: Воскресенье, 30 Мар 2014, 14:41 | Сообщение # 301 |
Постоянный участник
Статус:
| Веселики
Летіли веселики, линуло небом "курли". Летіли здалеку, спішили до рідного дому... На крилах весну і надію на щастя несли На землю Вітчизни летіли, долаючи втому.
Їх кликала пам"ять батьків і священна земля, І теплі дощі, і молочні тумани світання. І стежка в"юнка, на якій рудокосе маля Так довго рукою махало услід на прощання...
Їх кликали трави, що буйно росли бережком, І запах п"янкий чебрецю, материнки і м"яти. І гамір хлоп"ят голопузих над тихим ставком, Коли понад вечір вони прибігали купатись.
Вкладали у мирне "курли" вічну радість і щем, І світлу любов, і надію, та віру пташину, Бо в ріднім краю житти краще для них, та іще: Зрікатись не вміли ніколи птахи Батьківщини.
Мазур Наталя
Сообщение отредактировал mazurnp - Среда, 25 Май 2016, 23:56 |
|
| |
mazurnp | Дата: Воскресенье, 10 Авг 2014, 16:30 | Сообщение # 302 |
Постоянный участник
Статус:
| Заплутавший мотылек
- Напиши о любви. О любви ты умеешь писать, Напиши если любишь, А может когда-то любила... - Ты услышать хотел О кричащей тоске по ночам, Когда звезды Над млечным путем Разливают белила?
Ни к чему тебе знать, Как хочу оказаться в твоих Тесных жарких объятьях, Вдыхая волнующий запах, Чтобы мир окружающий От вожделенья затих, И волна наслажденья Нахлынула страстью внезапной.
Как хочу увидать Возле глаз сетку мелких морщин, Ощутить твои губы И сладость испить поцелуев. Жаль что ты из когорты Не тронутых чувством мужчин, Хотя те, Кто умеет любить, На земле существуют.
Лета жгучего зной... Изнывает за окнами сад. Мотылек заплутал В белоснежном узорчатом тюле. Побегу мотылька Из гардинного плена спасать. Пусть летит далеко. Я останусь Замерзшей В июле...
Мазур Наталя
Сообщение отредактировал mazurnp - Воскресенье, 10 Авг 2014, 16:31 |
|
| |
mazurnp | Дата: Пятница, 08 Май 2015, 22:24 | Сообщение # 303 |
Постоянный участник
Статус:
| Ветеран
Рани занили укотре. Знову сюрпризи погодні. Рання весна вітровії гонить удаль за село. Бачив сьогодні лелеки: стомлені, кволі, голодні, Сіли на ближньому полі, що поросло бур`яном.
Вмить пригадав: Того року, після запеклого бою, Тінь журавля в піднебессі. Крила у розліт хрестом, Що, наче Ангел Господній, душі скликав за собою, Тільки тоді не судилось з ними летіти гуртом.
Виніс товариш із бою, ( а полягло їх багато)… Крихітний хрестик на шиї – мамин в сльозах оберіг. А у руці задубілій темно-зелена граната, Вже без чеки, бо остання. Та, що для себе беріг.
Госпіталь. Болі нестерпні. Все пережив того літа. Сонячні кола і темінь. Вихором рвався у бій. Потім приїхала мама – сива, налякана, зблідла. Витер зап`ястями сльози, що поповзли із-під вій.
Групу дали уже другу. Жалко, нога ще не гнеться. І то пусте, що осколки досі болять в голові. Добре, він має гітару. Сяде, до струн усміхнеться, І пригадає минуле – будні свої фронтові.
Гриф у гітари обніме, хрускіт відчує у пальцях, Трепетно так притискають зброю, коханих, стакан… Гляне на книжку пенсійну. Фото – йому дев`ятнадцять. Бравий десантник в минулім. Хто він тепер? Ветеран….
03.05.2015р.
Мазур Наталя
Сообщение отредактировал mazurnp - Четверг, 26 Май 2016, 00:01 |
|
| |
mazurnp | Дата: Четверг, 26 Май 2016, 00:02 | Сообщение # 304 |
Постоянный участник
Статус:
| Стара черешня
В межі засохла деревина Аж почорніла від дощів. Давно своє вже відродила, Відплодоносила... Хрущі Не прилітають у суцвіття, Не в`є гніздо весною птах. Мабуть, в городі чверть століття Тримає небо на плечах. Обходять всі її, сердешну, (Зрубати не прийшла пора), А вчора ввечері черешня Взяла і раптом зацвіла. Тендітно-білими квітками Покрились чорні гілочки, Так хусточку біленьку мама Закручує. У шкарубких Руках тримає полотнину, В трикутних згорне, А відтак, Накриє нашвидку сивини, Сховавши усміх на устах. Рідненька мамо! Йду навпроти, На стежці килим споришу. - Пошли, Господь, Свої щедроти Для мами, - Тихо попрошу.
08.04.2016р.
Мазур Наталя
Сообщение отредактировал mazurnp - Вторник, 02 Авг 2016, 21:25 |
|
| |
mazurnp | Дата: Вторник, 02 Авг 2016, 21:26 | Сообщение # 305 |
Постоянный участник
Статус:
| Бродят мысли
Бродят мысли по земле уставшей, Не собраться им в одном кругу. Помню я о том, что было раньше, Но писать об этом не могу.
Слишком больно вспоминать былое, Слишком крови много запеклось. Я старею, хочется покоя, И забыть о том, что не сбылось.
Не удержишь стрелки циферблата, Но однажды, в круговерти дней, Обо мне подумай в час заката, Провожая взглядом журавлей.
02.08.2016г.
Мазур Наталя
|
|
| |
catya29 | Дата: Четверг, 04 Авг 2016, 06:25 | Сообщение # 306 |
Долгожитель форума
Статус:
| Цитата mazurnp ( ) Бродят мысли по земле уставшей, Не собраться им в одном кругу. Помню я о том, что было раньше, Но писать об этом не могу.
Слишком больно вспоминать былое, Слишком крови много запеклось. Я старею, хочется покоя, И забыть о том, что не сбылось.
Не удержишь стрелки циферблата, Но однажды, в круговерти дней, Обо мне подумай в час заката, Провожая взглядом журавлей.
Грустно, но очень красиво...
http://planeta-knig.ru/shop/777/desc/vam-edinstvennomu-na-svete МОЯ ПЕРВАЯ КНИГА!
Моя копилка на издание книги.
|
|
| |
Mickelson | Дата: Четверг, 11 Авг 2016, 20:39 | Сообщение # 307 |
Помощник президента МСТС "Озарение"
Статус:
| Наталья, добрый день. Приглашаю принять участие в трех интересных проектах.http://soyuz-pisatelei.ru/news/2016-08-08-1696 Одни как раз по вашей теме!!! С уважением Антонина
Антонина Тесленко ( Mickelson)
ПОМОЩНИК ПРЕЗИДЕНТА МСТС "Озарение"
Редактор журнала "Озаренок" Координатор по городу Пятигорску, член МСТС"Озарение, член Международного союза писателей "Новый современник" Руководитель ЛТО"Истоки озарения"г. Пятигорск Руководитель МДЛК"Озарёнок"
Моя копилка на издание книги.
|
|
| |